La cumpana dintre ani

Offf, timpul asta se tot grabeste..unde sa ajunga nimeni nu stie, iar nerabdarea lui ne-a adus la finele lui 2008. Acum toata lumea se pregateste sa intampine un nou an...pentru unii un nou inceput, pentru altii o continuare...C'est la vie, on dit toujours!



Pentru mine anul 2008 a fost un an al inceputurilor si al incercarilor. Astfel in 2008 am avut prima vacanta in calitate de studenta, emotiile primei sesiuni si mai tarziu al primelor restante (cu putin noroc si ultimele). Anul in care am schimbat prefixul s-a prezentat cu multe suisuri si coborasuri, fiecare din ele contribuind la persoana de azi!
Ianuarie si februarie au trecut in zbor luand cu ele multe emotii, bucurii si tristeti...
Primavara am intampinat-o cu o mica dezamagire, nu am trecut de ultimul nivel la DALF. Examenul a fost de 1 Martie, zi in care am cunoscut niste oameni rai (oricat de copilaresc ar suna) la examenul oral. In seara aceea "am fugit" acasa, locul care imi lipsea cel mai mult.

Dar timpul nu a stat in loc...A venit Aprilie cu o schimbare in atmosfera..am plecat la munte cu nebunii de la facultate, oameni minunati pe care ii cunosteam doar de cateva luni.

Cu pasi mici primul an de facultate se apropria de sfarsit..prin Mai imi aminteam de lucruri ce se petreceau cu un an in urma (atestate, bac, petreceri, treceri de la o etapa la alta), iar in Iunie si Iulie imi luam toate examenele :D

O parte din vara am ramas in Bucuresti participand la un intership si descoperind sentimentul de "being on your own" (eu mancare, eu curatenie, grija de mine si de 2 pisici :P)

Dupa ce toate s-au incheiat am ajuns si in vacanta: Constanta pentru o luna si cateva zile.. Ziua mea am petrecut-o la malul marii, careia i-am incredintat o dorinta (nu spun ce anume) si mai apoi am recuperat timpul cu familia si prietenii..

Am ajuns si in anul 2 la facultate, dovada ca timpul nu asteapta nici o secunda..Intrarea in BOS (Business Organization for Students) a fost inca un tel atins..si nu regret nici o secunda ca am ales sa vin aici. Am cunoscut niste oamenii incredibili si cu siguranta vom face o treaba exceptionala ;)

2009 bate la usa si stiu exact cum il voi intampina: cu mult entuziasm si optimism! Activitatea in departamentul SalesBOS, scoala de dans si facultatea sunt doar trei din miile de planuri ce imi vor ocupa timpul in anul ce va veni.

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com