90 de ani

Te-ai gandit vreodata ca o sa implinesti 90 de ani? Te-ai gandit vreodata la modul in care cei in varsta apreciaza viata si schimbarile din jur? Cel mai probabil nu ai facut-o si poate ca din acest motiv uiti ca cei in varsta au fost candva tineri ca si tine (nu neg ca situatia inversa nu ar fi adevarata)..

Astazi bunica mea a implinit varsta de 90 de ani..si nu inceteaza nici o clipa sa ma surprinda...Cu toate ca picioarele nu o mai ajuta cum o faceau cu mult timp in urma, cu toate ca nu mai are puterea de a face unele lucruri care tinerilor li se par banale si lipsite de importanta..ea are puterea de a infrunta viata zilnic, fara sa ezite vreo clipa in a spune lucrurilor pe nume.

Copii, nepoti si stranepoti..cu totii de la cel mai mic, pana la cel mai mare am ascultat astazi o parte din povestile bunicii: povesti si relatari deprinse intr-o viata..amintiri si intamplari acum semnaturi in filele trecutului. Cu totii o iubim si ne dorim sa-i semanam catusi de putin, pentru ca este o femeie puternica si un om minunat.
In vreme ce trecutul nu ne ofera decat amintiri, noi incercam sa ne bucuram de fiecare moment al prezentului alaturi de ea, asadar La multi ani, bunico!!!

2 comments:

Vilhelm man spunea...

La multi ani!...ii urez si eu bunicii tale!
Sa ai o seara de vis alaturi de cei dragi!

Anonim spunea...

La Multi Ani!! sa ne traiasca peste 100 :)

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com