Delir studentesc

Au mai ramas doar cateva zile [mai precis ore] pana la inceperea sesiunii propriu-zise...Cu toate acestea eu ma simt ca in sesiune inca dinainte de vacanta...Pe atunci era nebunie mare cu predarea infinitelor proiecte, apoi au urmat acele lucrari si partiale pentru care noptile albe erau trecute in pachet fie ca vroiai, fie ca nu. Pana la urma sesiunea e o perioada de care ne vom aminti cu drag, insa cu siguranta acest lucru se va intampla peste muuulti ani :D
Delirul deja a inceput. Ce trebuie invatat? cum se da examenul? ce note am? ce nota minima imi trebuie? (intrebare irelevanta pentru cei cu teluri inalte :D)...sunt doar cateva din dilemele perioadei.
Emotii, nopti albe, teancuri de foi si carti, strategii in sala de examen, rezervari de locuri...o parte din ele par acum un cosmar, dar se va termina destul de repede (avand in vedere cum mai alerga timpul asta).
Eu va doresc tuturor multa bafta la examene, sa zambiti cat mai mult indiferent de ora cand este programat examenul...si sa aveti o viziune pozitiva gen Don't worry, be happy! :)

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com