Intamplare

Seara de studiu intens inaintea unui ultim examen...ca sa fiu sigura ca am inlaturat ispitele majore si ca nu mai exista vreun motiv menit sa ma abata din activitatea mea de studenta am acaparat bucataria. Toate bune si frumoase pana in momentul cand decid sa iau o gura de aer (si nu asa oricum cu iesit in oras sau mai stiu eu ce alte minuni,..doar deschizand geamul)...sincronizare perfecta cu o tanara nefericita cu "ganduri mari in viata". To be more precise, admirand picaturile de ploaie in caderea lor observ un el si o ea, cea de-a doua persoana cu muuult sub vraja lui Bacchus. Ea mergand cat mai spre mijlocul drumului fara sa-i pese de masini..el ferindu-se o ia pe o "carare improvizata" printre masinile parcate, fara sa-i pese de ea. Vazandu-i nu ma puteam gandi decat la faptul ca nefericita fata, in momentele de stransa legatura cu realitatea (echivalent cu starea de "om treaz") nu putea avea incredere in tovarasul de drum, si totusi nu aveam de unde sa stiu cum stau de fapt lucrurile...puteam doar presupune.
In fine...ma reintorc la turistii mei cand aud zarva mare afara...Ma duc la geam sa aflu care este situatia si cand colo "EA" de mai devreme parcurgea drumul inapoi..de data aceasta singura, insa la fel de "vrajita". Mergand mult mai spre centrul strazii supravietuieste si ajunge in zona unde erau parcate masini. Furioasa incepe sa de-a cu pumnii si picoarele in fiecare masina declansand toate alarmele (funny part este ca a evitat sa-si iroseasca energia pe o Dacie antica).
Concentrarea mea la turism = zero! Din cinci in cinci minute ma gaseai cocotata pe geam sa vad ce mini poveste se mai poate derula..cand..dupa vreo 20 de minute.."EA" revine. De aceasta data gandurile ei mari o dirijau in totalitate: mergea exact pe mijlocul drumului (cu impleticirile de rigoare) infruntand fiecare masina ce indraznea sa apara in calea ei. Nu va spun ce coada de masini se facuse la un momet dat, pentru ca soferii se oprisera si o urmareau (spectatorii de la ferestre sunt exclusi :D)
Care sa fie concluzia? Dupa fiecare "mini-spectacol furat" incepeam sa ma gandesc la relatiile dintre oameni (straini sau apropriati). exista atatea momente cand nu ai de ales decat sa te increzi in cel de langa tine...insa de fiecare data esti pe cont propriu. Mai trist este cand apelezi la o combinatie de genul BETIE+SUPARARE-->FURIE...+...eventuale ganduri sinucigase...
Iar a doua zi (in conditiile in care supravietuiesti) te mai gandesti daca macar a meritat efortul

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com