thoughtful: Earth Hour



Sambata...30 martie..la ora 20:30 unii PAMANTENI vor participa la evenimentul numit "Earth HOUR".


Eu una sunt foarte bucuroasa sa observ ca exista oameni care se mai gandesc si la binele planetei: OAMENI CARE CHIAR FAC CEVA IN PRIVINTA ASTA.

Din pacate nu toti oamenii constientizeaza gravitatea situatiei...si se ajunge la un punct cand, pur si simplu te lupti cu morile de vant. La fel de trist este sa-ti dai seama ca multe aspecte tin si de educatie si ca este nevoie de mult timp pentru a schimba lucrurile. Or am I Wrong?

Eu nu pot sa arunc gunoiul pe strada, dar in schimb prefer sa plimb ambalajul ala pana la primul cos de gunoi disponibil (care mai nou este destinat si reciclarii).. Din pacate acest mod de a actiona, la fel ca si in cazul reciclarii reprezinta o optiune doar pentru unele persoane...NU TOATE.

My conclusion: traim pe o planeta care sufera si ne cere ajutorul, trist este ca avem de suferit cu totii de pe urma ignorantei unora. De ce sa nu facem ceva pentru a schimba lucrurile, oricat de putin important ar parea la prima apreciere?

4 anisori







Pe 9 martie am implinit 4 anisori (nu eu..nepotica mea) si am petrecut tot sfarsitul de saptamana...






Petrecerea ca la 4 ani..cu copii, jucarii, rasete rupte din suflet si foarte muuuulta energie.
Nu putea lipsi atmosfera de poveste asa ca printesele Disney au indulcit si mai mult tortul






Baloane, carticele (cu povesti inventate pe baza pozelor) si dorinta de a fi copil...o zi plina. M-am jucat azi cat pentru o saptamana (cu toate ca nu ne vom opri aici) Eu eram maestrul de ceremonii: convingeam prichindeii ca trebuie sa facem mancare si sa asezam masa pentru ca piticilor le era foame

Greseli

Ce s-ar intampla daca am putea da timpul inapoi...Cum ar sta lucrurile daca am putea indrepta fiecare greseala...ba mai mult daca am putea evita fiecare eroare...daca am putea sa apasam undeva SHIFT+DELETE, iar ele sa dispara pentru totdeauna...

Cat de perfect ar decurge lucrurile intr-o lume in care timpul se afla la cheremul tau...iar tu ai puterea de a sterge cu buretele unele lucruri care din nu stiu care motiv te fac sa te simti prost...

Multe semne de intrebare, probabil la fel de multe idei si opinii ..insa cu certitudine extrem de putine raspunsuri!!!

Un nou pas

La începutul anului îmi stabilisem nişte obiective. Atunci erau mai mult gânduri, unele din ele vise în toată regula dar...

Am ajuns în luna Martie şi am făcut deja câteva bifări pe lista aceea, dar nu am terminat :D...Astăzi am făcut un nou pas către îndeplinirea viselor mele. Ba mai mult...am învăţat să păşesc în stil de SAMBA. Şi ştii ceva? Am adorat fiecare moment.

Da! Am început cursuri de dans, într-o sală de liceu cu persoane pe care nu le-am mai văzut vreodată (cu excepţia instructoarei pe care o cunoaşte foarte multă lume ... în special cei din lumea dansului), cu multă energie şi sentimente de bucurie...

Am aşteptat ziua de azi cu foarte multă nerăbdare şi se pare că a meritat.. Am fost atât de încântată încât pe drum spre casă am mai repetat paşii învăţaţi (spre norocul meu nu erau multe persoane ce aşteptau ratb-ul :D)

iz de primăvară

1 Martie.. conform calendarului: primăvară..după vremea de afară: o ultimă luptă cu iarna

Mărţişoare, şnururi cu alb şi roşu, tradiţii, muguri şi flori, astenie de primăvară, triluri vesele şi multe schimbări

Azi îmi iau "la revedere" de la bătrânul măr din faţa casei unde vara aveam mereu un leagăn şi umbră...dar, în schimb, îi spun "bun venit" primăverii cu tot alaiul său.

Azi mă bucur de ghioceii din grădină şi mă las vrăjită de parfumul micşunelelor de pădure...Mi-am ales deja o babă şi aştept cu nerăbdare ziua de mâine (nu e baba mea..dar va fi o zi plină)

Doar un lucru o rog pe Madam Primăvară: să nu treacă aşa de repede cum a făcut a ei soră Iarna!!

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com