Păunii

Azi a venit în vizită Anuţa, una din iubirile mele mici... Cum eu ador energia ei şi glăsciorul ei peltic, nici nu m-am gândit să nu profit de timpul cu ea :D

Ne-am uitat la desene, şi am dansat...şi am vorbit de băieţii răi de la grădiniţă (să vezi când o să meargă la şcoală ce-o să mai povestim)...şi am mers în vizite :)

Păunii de la fermă au fost ultimii vizitaţi. Nu i-am mai văzut de câteva luni bune, şi întâlnirea de azi intra perfect în categoria schimbărilor. Din păcate au cam dispărut copacii impunători, care dădeau senzaţia de loc special...cu toate că ştiam că au fost tăiaţi, abia astăzi am observat cât de mare e golul pe care l-au lăsat (supărată pe oameni răi..şi deloc creativi)
Am admirat un timp păunii şi culorile lor.. şi am observat că în ciuda schimbărilor deloc inspirate din jurul lor, ei continuă să-şi păstreze stilul pe care l-am admirat încă de când eram o copilă de 6 anişori (ca Ana mea :)

Data viitoare când am să-i mai vizitez, sau într-o noapte înstelată, sper să-i pot asculta...să-mi povestească cum stau lucrurile în colţul lor de lume, pe care noi îl numim "fermă"

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com