pe nerăsuflate

...mă înscriu într-un maraton al ideilor
uit de multe alte lucruri care se vor mai importante...chestii de moment în orice caz. Şi ajung să mă pierd în detalii... Cu fiecare idee construiesc mai întâi o cărare (cu pietricele gri aruncate ici colo şi....pentru că e iarnă...cu mii de fulgi care mai de care strălucitori în nuanţa lor de alb cu tentă de albastru).
Mă aventurez pe acest drum al ideilor şi ...
ajung la o răscruce. Mă opresc. Privesc în stânga şi în dreapta şi decid să continui pe drumul care îmi dă voie să construiesc în continuare (cel cu mai multe ori mai puţine detalii..care să fie oare??)

Mi se face sete, prin urmare ajung la un izvor. Mi se face dor, prin urmare mă îndrept spre punctul unde dorul dispare (când îi revăd pe cei dragi, când nu mă mai tem, când visele devin reale)
trec pe lângă zidul de care povesteam aici, îmi amintesc de "mai bun, mai puternic, mai înţelept.." ca aici. descopăr o lacrimă rătăcită, zâmbesc şi merg mai departe

îi întâlnesc pe pinguinii aceştia



ahhh şi sună telefonul...iar sunt în întârziere. Trebuie să alerg până la metrou din nou (cine ştie ce surprize mă mai aşteaptă azi).
Continui maratonul...mereu pe nerăsuflate :D \\tsouin-tsouin//

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com