Poate că...

... ai mai trecut pe aici... poate că nu. Nu cred că are vreo importanță... poate că are...

Nu ți-am atras atenția nici măcar un pic, dar uite că încă mă străduiesc. Nu te întrebi deja dacă nu ai investit într-un efort inutil pentru a apăsa click-ul ce te-a adus aici?

Ufff... Cred că ar fi cazul să scriu (și să spun) ceva interesant... poate chiar o mare prostie... Oare ar face diferența? În acest punct: cine poate știi cu adevărat?

Dar nu o fac :) Sunt doar curioasă dacă ai ajuns cu parcursul rândurilor până aici. Dacă nu: (tu cel care citești acum) crezi că voi mai avea o șansă la o vizită la fel de trecătoare? Dacă da: nu te întrebi cumva dacă merită să continui. Eu nu o să încerc să te conving să continui... poți renunța oricând :)

Și dacă totuși continuăm... păi... aș avea ceva de mărturisit... crezi că vrei să ”citești” despre ce este vorba?
Hai că nu e legat de floricele din corcoduș și nicidecum de ultima bârfă șoptită de o rândunică.


Tot ce vreau să spun e că azi noapte... după ce m-am oprit din citit, am închis frumos lumina și m-am întors în patul meu imens am avut ămmmm .. cum să-i spun? ... eeee..

un moment plin de inspirație pentru un post mult mai reușit decât ăsta :)) (cred că o variantă mai simplă de atât nu găseam)

Nu știu dacă știi cum e, dar eu nu pot închide și lumina gândurilor când mă decid că e timpul pentru somnic. E ceva asemănător cu: atunci când îți e lumea mai dragă, se întâmplă ceva care să contravină legilor aparent firești.

Și da..mă gândeam că nu am mai scris de multișor pe aici, nu că m-ar ”obseda” anumite ”practici/teorii” cum probabil se întâmplă cu împătimiții blogului (poate mă înșel, .. orice este posibil nu?) și mă mai gândeam ce aș mai putea scrie. Și deodată.. POP ideea strălucitoare.
Sigur.. pe măsură ce lua formă am zis că ar fi cazul să o notez undeva (cunoscându-mă am zis că cel mai probabil nu-mi voi mai aminti ordinea perfectă a propozițiilor). Să-ți spun un secret? Aveam dreptate.. trebuia să fi notat, dar lenea/somnul au fost mai intense... ce să-i faci (poate că data viitoare voi profita mai bine de momentul plin de inspirație, dar foarte nocturn).

Întrebarea mea e... tu vei mai reveni data viitoare?

3 comments:

Danz spunea...

Cred ca multora li se intampla asta...in cele mai nepotrivite momente sosesc ideile pentru posturi care la momentul acela ni se par geniale!
Dar deh...cum nu putem nota...de la idee la practica e mult, rezultand tentative de articole care deviaza pea mult de la ideea initiala. De multe ori...sfarsesc in drafturi :))

Pf!

Eu trec pe-aici cam cand dai tu semne...pe twitter, pe blogul meu...asa stiu eu ca pui ceva nou pe blog :P

Cel mai mult imi place cum refuzi deseori chestiile pentru oameni mari si te bucuri de lucruri minore...zapada, soare, ploaie, verisorii tai micuti etc :P

dooda spunea...

da, vom mai reveni, cu drag
si mie mi se intampla de multe ori asta :)

Unknown spunea...

:D moment de zâmbet sincer... în spirit franțuzesc merci :)

@Danz bine de știut cu semnele alea (cu toate că nu mereu au un scop din ăsta ascuns :)))

în rest .. vă aștept cu drag :)

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com