dificil. dar nu renunț :)

Suntem responsabili pentru fiecare situație în care ne regăsim.
pierdem timp. De multe ori suntem conștienți de pierdere, dar de și mai multe ori deschidem ochii când e prea târziu. Și ce facem atunci? Păi...de cele mai multe ori (și aici mă refer la cazurile fără speranță) cam mințim și spunem că niciodată nu e prea târziu în momente clar pierdute
nu trăim singuri pe lume. Orice ar fi, oriunde ai fi ești înconjurat de oameni cu care ai vorbit măcar o dată în viață sau deloc, pe care îi cunoști sau doar îi vezi azi pentru prima dată, cu care te poți distra sau cu care parcurgi limitele extremului (fie îi iubești, fie îi urăști, fie înoți în ape tulburi..undeva la mijloc)
Ne prefacem că nu ne afectează nu știu ce întâmplare și seara, protejați de discreția nopții lăsăm lacrimi să evadeze pe obraji. și negăm (chiar și parcurgând aceste rânduri) că sunt povești departe de mine
Daaa sigur. Sunt lucruri bune și rele la care ne expunem și cu toate că încercăm să le evităm, nu mereu reușim să realizăm ce ne propunem. dar nu mai contează finalul... simpla încercare e o realizare, iar drumul...o adevărată călătorie.

În cazul meu..ultimele zile se aflau în contractul ghinionului: de ziua mea (de nume) am zis că nu o să mă întristez pentru nimic în lume. Zis și făcut, dar a venit weekend-ul acasă: acum furtună, acum vreme frumoasă... o vizită continuă fără momente de respiro..fără energie pentru a mai face temele sau a ține pasul cu lumea mea de hoinar prin capitală.
Dar nu mă plâng.. aș pierde și mai mult timp dacă m-aș lăsa în voia renunțării și nu aș mai fi pe drumul îndeplinirii propriilor vise.
”dificil” și punct. Nu renunț

4 comments:

Anonim spunea...

offtopic: deci alege varianta corecta:

1. ai facebook si joci farmville iar eu iti trimit cadouri si tu imi dai inapoi

2. ai facebook, nu joci farmville si eu imi trimit cadouri cu alta Ina...

Omaga...de cand trebuia sa te intreb asta :))

Unknown spunea...

offtopic danz3l:
am facebook, joc farmville, imi trimiti cadouri si iti dau si inapoi


De ce intrebi? 8->

Anonim spunea...

:)) hihi, ms :D
pen' ca aveam impresia ca poza de profil nu e a at, pen' ca acolo nu prea semeni cu tine :))

si am vazut si poza de la banchet sau ce era colea si iarasi...fff schimbata, si in poza asta de la blog iarasi esti schimbata si tot asA, in fiecare poza arati diferit.

cel mai probabil e varza-n capul meu...de-aia :))

Unknown spunea...

uuuu...induc lumea in eroare

that's a new thing :))

problema e ca eu seman cu mine in fiecare poza....dar niciodata nu va fi una mai buna ca originalul :P

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com