prăfuit

astăzi am petrecut câteva ore bune la biroul meu (cu parfum de capitală). În fine, era un pic cam prăfuit având în vedere că weekend-ul am decis să-l petrec în Constanţa, iar luni nu părea o zi atât de indicată să stai în casă făcând curăţenie...

prin urmare, dintr-o întâmplare în alta, iată că astăzi nu am mai avut încotro şi a trebuit să fiu puţin hărnicuţă. nu mă înţelegeţi greşit (ador să fie ordine şi curăţenie în casă, şi caracteristic zodiei mele... cel puţin aşa se zice... curăţenia e pe lista priorităţilor) însă e prea frumos afară ca să stau prinsă în casă.

în fine. nu a fost nimic deosebit în ştersul prafului de pe birou... poate doar cu o singură excepţie: Calendarul părfuit ascuns într-un colţ arătând ordinea zilelor de ianuarie 2010. :)) Prăfuit sau nu am început să-mi aduc aminte cât de bine arăta ianuarie şi cât de mult mă distram şi cât de departe erau grijile.

şi apoi am comparat cu weekend-ul ce tocmai a trecut... şi mă gândeam cât de repede trec zilele... cât de mult se schimbă unele poveşti şi cât de mult depindem de detalii. Poate că am avut parte de un sfârşit de săptămână mai intens, vizitându-mi viaţa de Constanţa (unde sunt verii mei şi mătuşile mele, o parte din bucuriile, tristeţile şi amintirile mele), dar ştiu acum mai mult ca ieri şi poate mai puţin ca mâine că nu există regret în vocabularul meu (sau poate doar ca fond teoretic)

au revoir.

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com