Coachingul în viaţa mea


Cine sunt eu?

Joi seara e o noapte cu adevărat magică. Fie că se derulează pe timpi suavi de balet, fie că se ascunde în întrebările puse de Elena în cadrul unui workshop Dreams ComeTrue, un lucru este cert joia se scriu poveşti frumoase.

Am fost la Ce înseamnă pentru mine să fiu un om sănătos? ...şi mi-am notat o temă – eseu nu glumă, dar scris cu cerneală numită „Viaţa Inei” pe o coală specială numită „Realitate”.

Nu voi face nici analiză de text, nici rezumat... nici nu voi povesti ce s-a întâmplat acolo. E o experienţă pe care trebuie să o trăieşti nu să ţi-o imaginezi prin cuvintele celor ce ştiu ce înseamnă. Imaginează-ţi doar că în momentul de faţă ţi-ai limitat de 10 ori drumul tău către ce îţi doreşti de la viaţă, pentru simplul fapt că eşti în una din următoarele situaţii:
a)      sceptic
b)      pesimist
c)      ironic
d)     mincinos (cu propria persoană)
e)      ooo da... dacă încă mai parcurgi lista ştii deja că lipseşte ceva

Oricum ar fi eu am de găsit câteva răspunsuri simple cu recomandarea să folosesc propoziţii fără NU şi DAR, iar întrebările câştigătoare sunt:

Cine sunt eu?
Ce înseamnă pentru mine sănătate fizică?
Ce înseamnă pentru mine sănătate mentală?
Ce înseamnă pentru mine sănătate psihică?
Ce înseamnă pentru mine sănătate spirituală?

La final de zi, după ce am clarificat fiecare răspuns în parte...nu ştiu exact ce o să se întâmple, însă sunt convinsă de un lucru: am făcut 6 paşi astfel ca ce îmi doresc Acum să fie în prezentul actual!

Tu ştii ce răspunsuri să oferi în cel mai realist, profund şi sincer caz?

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com