Coborati la prima?

Ehh hai... cel putin o data in viata ta de trecator prin oras ai auzit intrebarea aceasta :) Insa... ce te faci cand raspunsul il cauti de la un maidanez.

La Octavian Goga fetele posomorate din autobuz s-au inseninat imediat. Toata lumea il admira pe catelus...ce-i drept era frumusel, si statea langa mine ca de... e o lege pe undeva pe acolo care spune ca persoana ideala langa care putea sa stea eram eu. Ufff...exercitiu de exhilibru a fost pentru mine...si de concentrare si control al temerilor mele. Poi nici nu vreau sa ma gandesc cum s-ar fi derulat dimineata mea daca printr-o intamplare intamplatoare s-ar fi gandit sa ma muste. 

Pe mine cel mai tare m-a distrat faptul ca a mers vreo 3 statii, si la un moment dat un ins vroia sa coboare si si-a tot facut loc spre usa intreband intrebarea intrebatoare... pana a ajuns si la calatorul nostru mai neobisnuit. Interesant e ca au coborat la aceeasi statie... insa, cred ca si mai interesant ar fi fost ca animalutul nostru sa coboare la urmatoarea, si sa-i faca loc galant celui ce vroia sa coboare mai inainte. 

In fine, pe langa tot amuzamentul, dupa ce a coborat cainele, am mai vazut doar cateva  chipuri vesele, din cei care stiau de toata intamplarea. Oamenii si-au continuat traseul. Au ajuns in statie si s-au indreptat care incotro avea treaba. Si iarasi fete triste si posomorate. 

Momentele sunt atat de trecatoare... nu aveti idee cat de bine e cand faci sa fie trecatoare doar momentele triste. Fericirea permanenta asteapta la usa...cat mai ai de gand sa o lasi pe afara?

Exit... body & soul... stage left

da da...Snagglepuss stie ce zice cand gaseste solutii la ce e de gasit solutii.

La cat de genial e afara, eu cred ca filozofia lui trebuie trecuta putin prin filtrul curajului si al incercarii. Astfel, in loc sa fugim de ce pisici fuge fiecare in parte (de la cainii vagabonzi de pe strada pana la probleme care te urmaresc din umbra) mai bine ne avantam in a trece pe poarta solutiilor.


Nici macar nu iti trebuie o anumita cheie. Exista si alte variante de a deschide usile. Shame on you daca nu le cunosti, sa stii ca de la mine nu le vei afla. Dar iti voi spune ca rezolvarea se ascunde in unul din sertarasele pe care nu le-ai mai deschis de ceva vreme...poate de care nici macar nu iti mai aduci aminte, dar e acolo. Da-i si cauta!


 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com