Coborati la prima?

Ehh hai... cel putin o data in viata ta de trecator prin oras ai auzit intrebarea aceasta :) Insa... ce te faci cand raspunsul il cauti de la un maidanez.

La Octavian Goga fetele posomorate din autobuz s-au inseninat imediat. Toata lumea il admira pe catelus...ce-i drept era frumusel, si statea langa mine ca de... e o lege pe undeva pe acolo care spune ca persoana ideala langa care putea sa stea eram eu. Ufff...exercitiu de exhilibru a fost pentru mine...si de concentrare si control al temerilor mele. Poi nici nu vreau sa ma gandesc cum s-ar fi derulat dimineata mea daca printr-o intamplare intamplatoare s-ar fi gandit sa ma muste. 

Pe mine cel mai tare m-a distrat faptul ca a mers vreo 3 statii, si la un moment dat un ins vroia sa coboare si si-a tot facut loc spre usa intreband intrebarea intrebatoare... pana a ajuns si la calatorul nostru mai neobisnuit. Interesant e ca au coborat la aceeasi statie... insa, cred ca si mai interesant ar fi fost ca animalutul nostru sa coboare la urmatoarea, si sa-i faca loc galant celui ce vroia sa coboare mai inainte. 

In fine, pe langa tot amuzamentul, dupa ce a coborat cainele, am mai vazut doar cateva  chipuri vesele, din cei care stiau de toata intamplarea. Oamenii si-au continuat traseul. Au ajuns in statie si s-au indreptat care incotro avea treaba. Si iarasi fete triste si posomorate. 

Momentele sunt atat de trecatoare... nu aveti idee cat de bine e cand faci sa fie trecatoare doar momentele triste. Fericirea permanenta asteapta la usa...cat mai ai de gand sa o lasi pe afara?

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com