Piciorush

un moment de neatentie te costa destul de scump (in special daca esti o persoana negativista). In cazul meu lucrurile au fost simple: eu, Sibiu si o entorsa la piciorul stang suficient cat sa intru in categoria "numai mie mi se putea intampla una ca asta".

spre norocul meu nu a fost chiar asa de rau. Optimista mi-am continuat vacanta si m-am distrat cat am putut in zilele dedicate Sibiului. Sarind intr-un picior si cu putin ajutor am mai vizitat zona, am cantat si am dansat :)

si am vizitat din plin si mediul doctorilor sibieni unde am plans de nervi cand vedeam ca eram data afara pentru simplul fapt ca nu aveam un numar de stat la rand...dar nu renuntam asa usor :) I-am terorizat pe oamenii aia pentru a primi atentia cuvenita. Am castigat si putin timp adaptand o scuza ca sa nu mai stau la coada. Si pentru ce? Mi-au pus piciorul pe o atela fara sa-i faca absolut nimic!!! in afara faptului ca m-a ajutat putin sa rezist cele 3-4 zile ramase in Sibiu atela era = cu zero.

Am ajuns acasa si am zis ca nu o mai suport..asa ca am dat-o jos. In aceeasi zi m-am dus la nea Vasile, un om minunat care cu un masaj mi-a pus glezna la loc si am putut sa pasesc normal. Intrebarea lui a fost "Doctorii nu au vazut ca e piciorul putin stamb?"....mda la cum se uitau la tine, stateau cate 10 in cabinet si lumea afara la coada (fara sa prioritizeze urgentele) ..trebuia sa ai ceva extrem de grav (cu varsare de sange eventual) ca sa-si faca meseria cum trebuie.

Concluzia: ai grija cum calci ca nea Vasile nu va fi mereu in preajma!!!

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com