muşcătura de câine

cândva...cu mult timp în urmă...într-un moment îmbătat în parfum de ignoranţă şi naivitate...am avut o curiozitate bizară...şi m-am întrebat cum o fi muşcătura de câine?

Ei bine, acum...după mult timp..am aflat răspunsul: DUREROASĂ (chiar foarte, foarte dureroasă..fie şi pentru rana superficială cu care m-am ales eu)

Nu prea are rost să detaliez întâlnirea fulger dintre piciorul meu şi nişte colţi bine pregătiţi. Se pare că respectivului animal nu prea i-a convenit indiferenţa(şi graba) cu care treceam pe lângă el şi s-a gândit că ar fi frumos să riposteze. Spre norocul meu am fost salvată (mai există oameni săritori), iar blugii au luat poziţia de scut.
Şi cum şi-a mai ales victima: am fost muşcată de piciorul cu entorsa (ca atunci când eram mică şi cădeam şi aveam veşnic rană în genunchi ..mereu acelaşi)

După dezinfectat cu apă şi săpun şi îmbrăcat o fustă am fugit la spital să mă întâlnesc cu o seringă şi acul ei. Ca să mi se mai lumineze şi mie ziua vaccinul nu a durut câtuşi de puţin :D (exact cum mă asigurase doctorul care îmi făcuse un control şi-mi explicase ce să fac şi ce să nu fac). Acum am rămas cu câteva întâlniri programate în locul unde nu mă simt bine niciodată...Oh well, măcar o să am imunitate pentru o perioadă (în caz că mai am întâlniri din astea)

În încheiere un PS: blugii mei nu au fost distruşi :D şi "ouch"...mă doare tareeeee
PPS: grijă mare cu animalele astea

5 comments:

Octi spunea...

Data viitoare musca-l tu pe el :D
sa vada cum e

Culian spunea...

Câinele măcar a fost pe faţă - te-a muşcat direct şi măcar ştii la ce să te aştepţi de la el ... mai greu depistezi însă intenţiile animalului biped numit OM.

ina spunea...

@Octi: sincer...nu vreau să-l mai întâlnesc, nici măcar dacă ar fi la distanţă
@Culian: true...şi totuşi a durut...şi e periculoasă muşcătura de câine....OMul e altă poveste, alte dureri :(

Anonim spunea...

a trec ut o luna de cand copilul ghidat de stele caazatoare n-a mai scris :D stelele cazatoare te ghideaza departe de tastatura? :P :*

ina spunea...

@danz3l copilul a avut o lună plină şi cu acces limitat la internet...din seara asta revin cu posturi ;)

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com