data viitoare fac un top

Ultima mea pățanie nu trebuia să treacă neconsemnată pe undeva.
Am fost la doctora de familie care de când eram micuță tare îmi dădea sentimentul că nu are de ce să-mi fie frică, din păcate sentimentul exista doar la ea în cabinet că până acolo aveam cale lungă de parcurs.

Aveam un întreg ritual, de care nu am scăpat în totalitate.
mă trezeam dimineața mai mult mofturoasă, decât odihnită..., mă îmbrăcam frumos și cu mama alături parcurgeam cele 2-3 minute de mers până la dispensar (ce să-i fac dacă mai e și aproape de casă)... sala de așteptare cu scaune reci, tablă de șah pe post de podea (jocul meu principal) și 3 becuri ca niște baloane. A... să nu uit de tabloul din cabinetul doctorei: un portret cu o fetiță șatenă ce poartă o pălărie mare și roșie... superb tablou (nu cred că o să-l uit vreodată)

și apoi verdictul: „hai să facem niște analize”... în traducerea sentimentelor mele = ac și siringă în preajma venelor mele. Not fun anymore.

ăsta a fost și verdictul ultimei mele vizite la doamna doctor. Aș spune că la 21 de ani nu ar mai trebui să-mi fac probleme că cineva se va juca un pic cu câteva picături din sângele meu. oooops aș zice prost.
numai când am văzut lista de analize (6 în total) m-am înmuiat toată.

N-am de ales. A doua zi foarte de dimineață și cu mult curaj (și cu mama alături..că altfel nu e indicat) am ajuns la centrul unde trebuia să fiu torturată. prima lovitură a realității: parfumul de spital nu era de bine...îmi face rău.
a doua lovitură: „hai..un loc pe scaun, mâna întinsă și ține pumnul strâns” Ușor de zis, incredibil de greu de realizat. Sunt alergică la acul și siringa al căror scop este să sustragă o cantitate de sânge din corpul meu. Surprinzător nu s-au ascuns venele cum am mai pățit cu alte ocazii, dar am trecut prin schimbat culoarea la față și amețit și dat cu apă pe față și mâncat ceva dulce și luat o gură bună de aer de afară.

Mama știa ce are în casă..nu s-a mai speriat (nu se mai sperie de mult), dar săraca asistentă nu știa... și când a început să-mi pună întrebări de cum e la facultate și că sunt lucruri mai grele în viață, plus mărturisirea ulterioară era clar că am speriat-o un pic.

Plăcere sadică... măcar să mă distrez și eu puțin în toată povestea asta :))
Acum nu mai râd așa tare... am o vânătaie destul de urâtă și o durere enervantă la mâna stângă (ca să nu zic de starea de moleșeală prezentă) 6 analize cer o cantitate de sânge prea mare după părerea mea. Sper să iasă analizele corect și să nu fie nevoie să le repet.

și dacă le repet...o să mă distrez și atunci speriind oamenii, dar o să-mi fie și rău cel puțin o zi după experiența acului. Sadic nu?

1 comments:

Bogdan Stanciu spunea...

ar trebuii sa o insotiti la un astfel de "consult". Aia de distractie :P

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com