naturally

eeee...na poftim... cică visez un pic cam mult. Dar mă întreb: nu e oare mai bine să aleg lumea mea frumoasă în schimbul unei realităţi condamnate de semnul monotoniei? răspunsul e că fac alegerea potrivită...crede-mă pe cuvânt! Dacă tu ai ales realitatea..te sfătuiesc să faci ceva în privinţa asta.

nu îţi spun să trăieşti cu capul în nori, doar că... din când în când să mai cobori ... şi mult mai des să îi vizitezi pe cei treji. Plus că depinde de fiecare cât de mult preferă altitudinea. Şi dacă tot adopţi o anumită atitudine, încearcă să aduci şi o schimbare în jurul tău (în bine, of course) cât de mică o fi ea. Nu mă pot abţine, dar trebuie să amintesc de o bucăţică din ultimul film care m-a impresionat (Remember me) care sună cam aşa:
"Gandhi said that whatever you do in
life will be insignificant but it
is very important that you do it because...It's a good bet...Nobody else will..." (Tyler quotes)

în traducere liberă... cam ce am spus în paragraful anterior :p


eee hai să continuăm. Viaţa nu e un simplu film, şi adevărul e că trebuie să ne străduim să o facem cât mai frumoasă posibil. şi ce dacă ne lovim de clişee şi fantezii? cum altfel am reuşi să satisfacem acel teribil apetit al dorinţei? Eu ştiu că vreau să schimb realitatea cu o lume mai frumoasă.
Adevărul e că uneori îmi iese şmecheria, alteori nu... dar toată problema se învârte în jurul exerciţiului. Până la urmă practica e cea care ne omoară, dar ne şi salvează :) trebuie doar să perseverezi.

şi cum simt că o să mă contrazic cât de curând (dacă nu am creat deja impresia asta) am să mă mai englezesc un pic şi am să vă las un bonus: Selena Gomez si melodia Naturally. enjoy :)


 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com