Un vis atat de arzator incat am fost la Leadership 530 Firewalking


Am participat la multe evenimente dedicate conceptului de dezvoltare personala si profesionala, insa nici unul nu a fost ca cel de Leadership care te scoate din zona de confort si te tine in priza cat e Luna plina pe cer. Da, ma refer la conferinta Leadership 530 Firewalking, organizata de Extreme Training cu daruirea lui Bruno Medicina, care pentru mine a reprezentat o experienta cu adevarat unica.

Marian Dumitru s-a gandit sa-mi faca o bucurie oferindu-mi o invitatie la acest eveniment ca premiu la un concurs dedicat, si ii multumesc pentru oportunitatea oferita. Cand am vazut ca implica sa mergi descult pe carbuni incinsi pentru a elibera liderul din tine m-am gandit ca ar putea fi o actiune putin exotica, insa cuvintele abia pot descrie ineditul evenimentului.

Si uite ca m-am dus, si tocmai in momentul ala de risc de a fi atras de scaunul confortabil Bruno ne invita sa ne ridicam si sa ne mutam, 2 minute mai tarziu ajungem sa interactionam unii cu altii. Si provocarile au continuat intreaga seara, pregatindu-ne sa mergem corect pe acel covor de carbuni rosii arzatori. Ne-am gandit fiecare la ce faceam pe 25 aprilie 2003. Iti dai seama? Eu eram in scoala generala pe atuncicu alte griji, nevoi si fericiri decat azi. Si da, am pus pe hartie cum vreau sa arate 25 aprilie 2023.

Bun, si in tot acest traseu temporal am avut momente de sinceritate cu noi insine si ne-am gandit la cel mai indraznet obiectiv pe care vrem sa-l atingem cu tot cu obstacole. Colega mea de pregatire pentru seara respectiva, pe care am cunoscut-o prin prisma exercitiilor propuse de Bruno a fost si „sursa mea de curaj” final de a calca prin foc cu un simplu: „pentru asta am venit”.

Ce a urmat trece de granita cuvintelor. Am lucrat practic pentru constientizarea propriului scop si a acelui: Pot sa o fac, vreau sa o fac, o fac! Si au contat energia creata, sustinerea facilitatorilor, increderea in propria persoana si focusul pe ce facem. Eu am scris pe hartie care imi sunt piedicile si faptul ca le-am ars la final pentru mine a echivalat cu impactul de care aveam nevoie pentru a actiona catre indeplinirea visului meu zi de zi, fara sa imi mai fie frica de acele diverse idei nefaste.

Ahh...si cel mai important, am reusit! Am un obiectiv atat de arzator pentru care sunt in stare sa trec si prin foc. Am mai facut un pas pe 25 Aprilie la conferinta Leadership 530 Firewalking, am vazut ca nu doare atata timp cat sunt sincera, imi pastrez concentrarea si traseul si voi continua cu o energie mult mai bine sustinuta! Eu stiu ce am de facut pe mai departe, iar tie iti recomand sa-ti testezi visurile. In momentul in care esti in stare sa treci si prin foc pentru ele, inseamna ceva nu crezi?

Click@zambet,
Ina Stanciu

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com